Učenje kitare

Učenje kitare se izvaja v Ljubljani in Mengšu v prostorih glasbene šole. Učenci klasične kitare, lahko izbirajo med klasičnim ali ljubiteljskim programom (več o programih glasbene šole Vox).

Učenci morajo imeti svoj instrument.

Možnost skupinskega pouka 

 

 

Učenje klavirja

Učenje klavirja se izvaja v Ljubljani in Mengšu v prostorih glasbene šole. Učenci lahko izbirajo med klasičnim ali ljubiteljskim programom (več o programih glasbene šole Vox).

Možnost pouka v duetu

 

Učenje petja

Učenje petja se izvaja v Ljubljani v prostorih glasbene šole. Učenci lahko izbirajo med klasičnim ali ljubiteljskim programom (več o programih glasbene šole Vox). Opomba: Klasični program je možen samo pri učencih starih nad 17 let.

Možnost skupinskega pouka

 

Učenje el. klaviatur

Učenje klaviatur se izvaja v Ljubljani in Mengšu v prostorih glasbene šole. Pri tem instrumentu je možen samo ljubiteljski program (več o programih glasbene šole Vox).

Možnost pouka v duetu.

Možnost e-učenja

 

 

Učenje bobnov

Pouk se izvaja v Ljubljani v prostorih glasbene šole. Pri tem instrumentu je možen samo ljubiteljski program (več o programih glasbene šole Vox).

 

 

Učenje bass kitare

Učenje bobnov se izvaja v Ljubljani v prostorih glasbene šole. Pri tem instrumentu je možen samo ljubiteljski program (več o programih glasbene šole Vox).

 

 

 

Učenje flavte

Učenje flavte se izvaja v Ljubljani v prostorih glasbene šole. Učenci lahko izbirajo med klasičnim ali ljubiteljskim programom (več o programih glasbene šole Vox).

 

 

Učenje violine

Učenje violine se izvaja v Ljubljani v prostorih glasbene šole. Učenci lahko izbirajo med klasičnim ali ljubiteljskim programom (več o programih glasbene šole Vox).

Šola tonske tehnike

Program obravnava teorijo zvoka, delovanje zvočnikov, mikrofonov, analogne / digitalne naprave… skratka – znanje, ki bi ga moral imeti vsak producent, ozvočevalec, tonski mojster…, več

 

Studijska produkcija 

Tečaj poteka v šolskem studiu glasbene šole Vox v Besnici. Učenci se naučijo uporabljati programe, kot so Cubase, ipd, ki so dandanes osnova za delo v glasbenih studiih. Več